Espais connectats

Tots els detalls d´aquesta cuina crean una sinergia evident. Res s’ha deixat en mans de l’atzar.

La cuina està distribuida en paral.lel, finalitzant en una còmoda zona de menjador. En un lateral, s´ha disposat un espai de columnes rebost amb un mòdul central decoratiu per ubicar els elements estàtics que necessitem en el dia a dia. A l´altre lateral tota la zona de focs i aigües, amb un petit moble sobreencimera, a joc amb els materials més càlids de la cuina.

Tota la cuina està fabricada amb melamina color blanc amb tocs de calidesa que li dóna els tocs de melamina color fusta (encimera de taula, tiradors i decoratius).

Disseny:       Cristina Puigdevall     /     Fotografia:      Cristina Puigdevall   /    Execució:       Mia Cuina

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *